egyedi póló nyomtatás egyedi póló nyomtatás
Kosár:

GY.I.K.

Hol található az üzletetek?

Szolnok főutcáján találtok meg minket a Baross utca 21. szám alatt, gyalog könnyen megközelíthető, parkolni az Ostor utcán szemben vagy a mellettünk levő Dr. Elek István utcában tudtok (fizetős parkolók).

Milyen eljárással készülnek pólók?

Legújabb digitális technológiával dolgozunk (DTG nyomtatás), amelyre legújabb ipari textil nyomtatókat alkalmazunk. Összesen 9 db géppel rendelkezünk, így a gyártás folyamatos, nagyobb példányszámot is rövid idő alatt el tudunk készíteni.

A nyomat ennél a technológiánál közvetlen a pólóra kerül, majd ezt követően kerül préselésre, ezáltal a fehér pólón szinte a szálakba épül, így a minta érezhetetlen lesz, rendkívül jó mosásállóságot és légáteresztést biztosítva.

Színes pólónál előbb egy fehér réteg kerül a pólóra, majd azt követően a többi szín, itt a nyomat érezhető, de nem vastag/zavaró, a mosásállósága ellentétben a szimpla digitális gépekhez mérten pedig a legjobb.

Milyen márkákkal dolgoztok? Saját pólót hozhatok?

Leginkább Malfini (régen Adler) összes termékével dolgozunk - hatalmas a paletta, ezek nagy részét a mérettáblázatban találod meg - ezen kívül poliészterre is nyomtatunk.

Hozott anyagokra is dolgozunk, de ott nem tudunk garanciát vállalni a mosásállóságra, mivel nem ismerjük/nem teszteltük. Ez minden hozott anyagra igaz, de saját felelősségre megoldható a gyártás előzetes megbeszélés után.

Teljesen egyedi mintát is el tudtok készíteni?

Természetesen, profi grafikus kollégánk szinte bármilyen mintát, kérést el tud készíteni, ebben az esetben viszont számolni kell a tervezés költségével, amely a feladattól függ. Photoshopban dolgozunk és illustratorban. Egyedi logó/nyomdai grafikai munkákat nem vállalunk, kizárólag pólós grafikákat.

Hogyan mosd/vasald a pólót, meddig bírja?

A színes pólók 50+ mosás után is kopásmentesek, rendkívül jó a mosásállóságuk, az ipari DTG nyomtatás végett és a hőalagutas kezelés (nem prések) miatt közel a szitához hasonlítanak (csak persze sokkal vékonyabb a tinta. :) ). A pólóinknál a 30-40 °c-os mosást ajnáljuk, a színes pólóknál pedig kifejezetten ügyelni kell arra, hogy ennél ne legyen nagyobb fokon a mosás. A pólókat mindig fordítsd mosást megelőzően, vasalásnál pedig, ugyan így ki kell fordítani a pólót, hiszen közvetlen magas hő hatására sérülhet a pólón lévő minta. A baba body-k és a kötények bírják a 60 °c-on történő mosást is, így azokat nyugodtan lehet magasabb hőfokon is tisztítani. :)

“Terveztem pólót, elakadtam hogyan tovább?”

Az online pólótervezőnk segítségével lehetőséged van már nem csak pólót, hanem bögért/kötényt/bababodyt/párnát és párnahuzatot tervezni. Saját magad töltheted fel a képeket/rakhatsz rá szöveget, stb. Ha elakadnál vagy valami nem úgy sikerül, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot vagy add le a rendelést a rendeles@lospolo.hu-ra, úgy is elfogadjuk és felvesszük rendelésed, segítünk a mintában.

Milyen színben kérhetem a pólót?

Több mint 20 fajta színben kérheted, ezt mindig feltüntetjük az adott pólónál ill. Egyedi rendelésnél jelezheted felénk a kérésed és persze a póló tervezőben is elérhető a legtöbb szín. Sok pólónál tapasztalhatod, hogy csak fehér/fekete szín elérhető, ez a minta adottsága miatt van, de érdeklődj ha mégis más színben szeretnéd! :)

Mikor készül el a póló, mennyi idő?

Ha szolnoki vagy a pólódat igyekszünk 24-48 órán belül legyártani, tehát átlagosan 1-2 napon belül veheted át az üzletben. Létezik ún. Sürgősségi felár amit kérhetsz, amely 1000 ft, ekkor automatikusan a te pólódat előrébb vesszük, így az még aznap elkészül.

Ha futárszolgálattal rendelted a pólót, akkor 1 nappal később ér oda a fenti határidő elteltével, mivel a gls futárszolgálat ennyi időt vesz igénybe átlagosan. Ha sos-ben kéred a gyártást 12:00-ig, akkor még aznap elkészítjük és feladjuk a pólót neked, másnapi érkezéssel.

Milyen minőségű képet küldjek?

Amennyiben általad küldött képből dolgozunk, akkor kérünk téged, hogy a lehető legjobb minőségben küldd el azt. Mit is jelent ez?

Ha már a kijelződön megnyitva látod, hogy pixeles (homályos, nem éles), akkor biztos, hogy nem lesz jó a minta. A legjobb minták nagy felbontásúak és több mbyte-ot foglalnak, sajnos egy 70 kbyte-os jpg-ből sosem lesz nagy felbontás vagy éles kép.

Ezen kívül ha olyan képet küldesz, ami egy pólós grafika (általában más weboldalról levő) az önmagában sajnos semmire nem használható, hiszen egy kép, egy pólón. Ez esetben ezt mindenképp újra kell rajzolni, de feltétlen egyeztess velünk a részletekről és mindenben segítünk neked! :)

Haladóktól amit kérünk: jöhet psd, png vagy tif-ben, háttér nélküli minta, esetleges póló mockup tervvel mellette (melyik részre illesszük az adott mintát, hány cm-ben kéred, stb), 72 dpi-ben is elég, de max. 300 dpi. RGB legyen és ne CMYK. A maximális tálcaméret a legtöbb esetben pólónál: 33 cm x 50 cm.

Mennyi idő alatt készül el a rendelésem?

Az átlagos elkészülési időnk 1-2 munkanap, erre jön még az 1 napos szállítási idő ha GLS futárt választottál, ha személyesen vennéd át akkor értesítés után már jöhetsz is érte, FoxPost-nál pedig valamivel több időre számíthatsz a kiszállítás miatt ami átlagosan 1-3 munkanap.

A rendelések megérkezése után rövid időn belül feldolgozzuk őket, amelyről és minden más történésről e-mailben küldünk neked részletes státuszjelentést minden esetben.

SOS 24 órás felár tényleg ideér 24 órán belül?

Igen - valóban! :) Ha ezt az opciót választod, akkor az SOS gyártást 24 órán belül tudjuk neked garantálni és nem csak személyes átvételnél, hanem szállítással is, de csak kizárólag GLS futárral, házhoz. Érdemes azonban tudnod a részleteit: az SOS gyártást úgy tudjuk vállalni, ha hétköznapról van szó és 12:00-ig leadod a rendelésed. Tehát egy példa: ha csütörtök 11:00-kor leadsz egy póló vagy bababody/stb. rendelést, azt mi csütörtökön legyártjuk/feladjuk és péntekre nálad is lesz! Ha viszont 12:00 után adod le, akkor másnap kerül legyártásra és feladásra a termék, garantált másnapi SOS kiszállításnál (a GLS tud ilyet, tehát FoxPost-al nem kérhető, csomagautómatába sem garantált, csak kizárólag házhoz), hétköznap (hétvégén nincs kiszállítás). Fontos azonban megjegyezni, hogy a gyártást kizárólag fehér/fekete színű pólóra tudjuk vállalni másnapra, ha egyéb színt választasz akkor +1 napos gyártási és szállítási időre kell számítanod, mivel nem tartunk bent minden féle színt/fazont, csak ezt a kettőt. Az SOS gyártás érvényes viszont minden egyéb termékünkre is mint bögre, párna, bababody, vászontáska, pulóver, baseball sapka - de itt is csak fehér és fekete színben. Ha hétvégén rendelsz SOS felárral, akkor hétfőn fogjuk a terméket legyártani és feladni, mivel hétvégén nem dolgozunk, kérjük ezt is vedd figyelembe. SOS gyártást max. 10 termékre tudunk vállalni, másnapra.

GLS futárszolgálat házhoz, csomagpont, csomagautomata

Több féle szállítási lehetőség közül választhatsz, ezek közül a legnépszerűbb a GLS futárszolgálat házhoz, ez a leggyorsabb szállítási mód és az SOS szállítás is csak ezzel garantálható azonban, ha nem sürgős a küldemény, választhatod térképes bejelöléssel a GLS csomagpontot vagy a GLS csomagautomatát is, kedvezőbb díjért. További részletet és árakat a https://lospolo.hu/szallitas-fizetes oldalon találsz.

FOXPOST csomagautomata, a legolcsóbb küldés

Jelenleg a legolcsóbb csomagküldési forma nálunk a FoxPost, aminek nem csak az ára az előnye, hanem egyszerre akár 20-30 db pólót, párnát, bögrét is tudunk számodra elküldeni, változatlan kiszállítási áron, 25 kg-ig. További részletet és árakat a https://lospolo.hu/szallitas-fizetes oldalon találsz.

Nem sikerült a BARION-os bankkártyás fizetés, mit tegyek?

Előfordulhat, hogy nem sikerül a 4D azonosítás, kiléptet a telefonod vagy csak éppen egyszerűen nincs elég egyenleg a kártyán, ilyenkor meghiúsul a BARION-os bankkártyás rendelés, két dolgot szoktunk javasolni. Mivel a rendelés beérkezett hozzánk, így már az adataid nálunk - nem szükséges újra leadnod rendelést kivéve, ha változtatnál utánvételre. Ebben az esetben elég, ha írsz nekünk a rendeles@lospolo.hu-ra néhány sort és a rendelésed automatikusan módosítjuk utánvételesre. A másik lehetőség, ha megrendeled banki átutalással újra, ebben az esetben átutalással tudod teljesíteni a bankkártyás rendelést, de tehetsz még egy próbálkozást is a bankkártyással, lényeg, hogy érdemes minden esetben pár sort írnod nekünk a rendeles@lospolo.hu-ra. Természetesen figyelni fogjuk a rendeléseid és ha duplán érkezett be, csak az egyiket fogjuk figyelembe venni.

Módosítanám a szállítási címem, mit tegyek?

A https://lospolo.hu/login oldalon belépve tudod a Szállítási adatok módosítása alatt tudod megtenni viszont, ha folyamatban levő rendelésedről van szó, kérjük a rendeles@lospolo.hu-ra írj és ha még gyártáson van a rendelésed, akkor tudjuk a kiszállítási címed utólag is módosítani.

Méretcserére van lehetőség, mi a menete?

Igen, van rá lehetőség, ha nem egyedi terméket terveztél/rendeltél akkor tudjuk díjmentesen cserélni. További részletekért kattints a https://lospolo.hu/csere oldalunkra.

Nagy tételben rendelnék, ott milyenek a kedvezmények?

Igen, nagyobb tételnél már teljesen más árszabásunk van, de minden megrendelés egyedi így kérlek írj a rendeles@lospolo.hu címre vagy adj le egy megrendelést a https://lospolo.hu/ceges-polok/ oldalunkon keresztül és rövid időn belül válaszolunk. Rendelésed prioritásban kezeljük és külön ügyfélmenedzsert rendelünk hozzád aki segít a kivitelezésben.

Egyedi rendelésem volna, hol adhatom le nektek?

A https://lospolo.hu/rendeles oldalunkon tudod egyedi megrendelésed leadni.

Van viszonteladói programotok?

Igen, a https://lospolo.hu/viszontelado oldalon találsz minden információt hozzá.

Van Print on Demand szolgáltatásotok?

Igen, a https://lospolo.hu/print-on-demand oldalunkon tudsz találsz róla több információt.

Problémám adódott, rossz termék, törött bögre stb. mit tegyek?

Minden további nélkül garanciában és a lehető legnagyobb gyorsasággal segítünk az ügy megoldásában, kérjük írj ebben az esetben a rendeles@lospolo.hu címre a rendelés azonosítóddal és prioritásban kezeljük az ügyed és megoldjuk a problémát a lehető leghamarabb.