Los Polos Facebook
Los Polos Pólóműhely
egyedi póló nyomtatás egyedi póló nyomtatás
Kosár:

GY.I.K.

MILYEN ELJÁRÁSSAL KÉSZÜLNEK PÓLÓK?

LEGÚJABB DIGITÁLIS TECHNOLÓGIÁVAL DOLGOZUNK (DTG NYOMTATÁS), AMELYRE LEGÚJABB TEXTIL NYOMTATÓKAT ALKALMAZUNK. ÖSSZESEN 5 DB GÉPPEL RENDELKEZÜNK, ÍGY A GYÁRTÁS FOLYAMATOS, NAGYOBB PÉLDÁNYSZÁMOT IS RÖVID IDŐ ALATT EL TUDUNK KÉSZÍTENI.

A NYOMAT ENNÉL A TECHNOLÓGIÁNÁL KÖZVETLEN A PÓLÓRA KERÜL, MAJD EZT KÖVETŐEN KERÜL PRÉSELÉSRE, EZÁLTAL A FEHÉR PÓLÓ SZINTE A SZÁLAKBA ÉPÜL, ÍGY A MINTA ÉREZHETETLEN LESZ, RENDKÍVÜL JÓ MOSÁSÁLLÓSÁGOT ÉS LÉGÁTERESZTÉST BIZTOSÍTVA.

SZÍNES PÓLÓNÁL ELŐBB EGY FEHÉR RÉTEG KERÜL A PÓLÓRA, MAJD AZT KÖVETŐEN A TÖBBI SZÍN, ITT A NYOMAT ÉREZHETŐ, DE NEM VASTAG/ZAVARÓ.

MILYEN MÁRKÁKKAL DOLGOZTOK? SAJÁT PÓLÓT HOZHATOK?

LEGINKÁBB ADLER (MALFINI) ÖSSZES TERMÉKÉVEL DOLGOZUNK - HATALMAS A PALETTA, EZEK NAGY RÉSZÉT A MÉRETTÁBLÁZATBAN TALÁLOD MEG - EZEN KÍVÜL KÍSÉRLETI FÁZISBAN POLIÉSZTERRE IS NYOMTATUNK.

HOZOTT ANYAGOKRA IS DOLGOZUNK, DE OTT NEM TUDUNK GARANCIÁT VÁLLALNI A MOSÁSÁLLÓSÁGRA, MIVEL NEM ISMERJÜK/NEM TESZTELTÜK. EZ MINDEN HOZOTT ANYAGRA IGAZ, DE SAJÁT FELELŐSSÉGRE MEGOLDHATÓ A GYÁRTÁS ELŐZETES MEGBESZÉLÉS UTÁN.

TELJESEN EGYEDI MINTÁT IS EL TUDTOK KÉSZÍTENI?

TERMÉSZETESEN, PROFI GRAFIKUS KOLLÉGÁNK SZINTE BÁRMILYEN MINTÁT, KÉRÉST EL TUD KÉSZÍTENI, EBBEN AZ ESETBEN VISZONT SZÁMOLNI KELL A TERVEZÉS KÖLTSÉGÉVEL, AMELY A FELADATTÓL FÜGG. PHOTOSHOPBAN DOLGOZUNK ÉS ILLUSTRATORBAN. EGYEDI LOGÓ/NYOMDAI GRAFIKAI MUNKÁKAT NEM VÁLLALUNK, KIZÁRÓLAG PÓLÓS GRAFIKÁKAT.

HOGYAN MOSD/VASALD A PÓLÓT, MEDDIG BÍRJA?

A PÓLOINKNÁL A 30-40 °C-OS MOSÁST AJNÁLJUK, A SZÍNES PÓLÓKNÁL PEDIG KIFEJEZETTEN ÜGYELNI KELL ARRA, HOGY ENNÉL NE LEGYEN NAGYOBB FOKON A MOSÁS. A PÓLÓKAT MINDIG FORDÍTSDI MOSÁST MEGELŐZŐEN, VASALÁSNÁL PEDIG, UGYAN ÍGY KI KELL FORDÍTANI A PÓLÓT, HISZEN KÖZVETLEN MAGAS HŐ HATÁSÁRA SÉRÜLHET A PÓLÓN LÉVŐ MINTA. A BABA BODY-K ÉS A KÖTÉNYEK BÍRJÁK A 60 °C-ON TÖRTÉNŐ MOSÁST IS, ÍGY AZOKAT NYUGODTAN LEHET MAGASABB HŐFOKON IS TISZTÍTANI. :)

“TERVEZTEM PÓLÓT, ELAKADTAM HOGYAN TOVÁBB?”

AZ ONLINE PÓLÓTERVEZŐNK SEGÍTSÉGÉVEL LEHETŐSÉGED VAN MÁR NEM CSAK PÓLÓT, HANEM BÖGÉRT/KÖTÉNYT/BABABODYT/PÁRNÁT ÉS PÁRNAHUZATOT TERVEZNI. SAJÁT MAGAD TÖLTHETED FEL A KÉPEKET/RAKHATSZ RÁ SZÖVEGET, STB. HA ELAKADNÁL VAGY VALAMI NEM ÚGY SIKERÜL, VEDD FEL VELÜNK BÁTRAN A KAPCSOLATOT VAGY ADD LE A RENDELÉST A RENDELES@LOSPOLO.HU-RA, ÚGY IS ELFOGADJUK ÉS FELVESSZÜK RENDELÉSED, SEGÍTÜNK A MINTÁBAN.

MILYEN SZÍNBEN KÉRHETEM A PÓLÓT?

TÖBB MINT 20 FAJTA SZÍNBEN KÉRHETED, EZT MINDIG FELTÜNTETJÜK AZ ADÓTT PÓLÓNÁL ILL. EGYEDI RENDELÉSNÉL JELEZHETED FELÉNK A KÉRÉSED ÉS PERSZE A PÓLÓ TERVEZŐBEN IS ELÉRHETŐ A LEGTÖBB SZÍN. SOK PÓLÓNÁL TAPASZTALHATOD, HOGY CSAK FEHÉR/FEKETE SZÍN ELÉRHETŐ, EZ A MINTA ADOTTSÁGA MIATT VAN, DE ÉRDEKLŐDJ HA MÉGIS MÁS SZÍNBEN SZERETNÉD! :)

MIKOR KÉSZÜL EL A PÓLÓ, MENNYI IDŐ?

HA SZOLNOKI VAGY A PÓLÓDAT IGYEKSZÜNK 24-48 ÓRÁN BELÜL LEGYÁRTANI, TEHÁT ÁTLAGOSAN 1-2 NAPON BELÜL VEHETED ÁT AZ ÜZLETBEN. LÉTEZIK ÚN. SÜRGŐSSÉGI FELÁR AMIT KÉRHETSZ, AMELY 1000 FT, EKKOR AUTOMATIKUSAN A TE PÓLÓDAT ELŐRÉBB VESSZÜK, ÍGY AZ MÉG AZNAP ELKÉSZÜL.

HA FUTÁRSZOLGÁLATTAL RENDELTED A PÓLÓT, AKKOR 1 NAPPAL KÉSŐBB ÉR ODA A FENTI HATÁRIDŐ ELTELTÉVEL, MIVEL A GLS FUTÁRSZOLGÁLAT ENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE ÁTLAGOSAN. HA SOS-BEN KÉRED A GYÁRTÁST 12:00-IG, AKKOR MÉG AZNAP ELKÉSZÍTJÜK ÉS FELADJUK A PÓLÓT NEKED, MÁSNAPI ÉRKEZÉSSEL.

MILYEN MINŐSÉGŰ KÉPET KÜLDJEK?

AMENNYIBEN ÁLTALAD KÜLDÖTT KÉPBŐL DOLGOZUNK, AKKOR KÉRÜNK TÉGED, HOGY A LEHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGBEN KÜLDD EL AZT. MIT IS JELENT EZ?

HA MÁR A KIJELZŐDÖN MEGNYITVA LÁTOD, HOGY PIXELES (HOMÁLYOS, NEM ÉLES), AKKOR BIZTOS, HOGY NEM LESZ JÓ A MINTA. A LEGJOBB MINTÁK NAGY FELBONTÁSÚAK ÉS TÖBB MBYTE-OT FOGLALNAK, SAJNOS EGY 70 KBYTE-OS JPG-BŐL SOSEM LESZ NAGY FELBONTÁS VAGY ÉLES KÉP.

EZEN KÍVÜL HA OLYAN KÉPET KÜLDESZ, AMI EGY PÓLÓS GRAFIKA (ÁLTALÁBAN MÁS WEBOLDALRÓL LEVŐ) AZ ÖNMAGÁBAN SAJNOS SEMMIRE NEM HASZNÁLHATÓ, HISZEN EGY KÉP, EGY PÓLÓN. EZ ESETBEN EZT MINDENKÉPP ÚJRA KELL RAJZOLNI, DE FELTÉTLEN EGYEZTESS VELÜNK A RÉSZLETEKRŐL ÉS MINDENBEN SEGÍTÜNK NEKED! :)

HALADÓKTÓL AMIT KÉRÜNK: JÖHET PSD, PNG VAGY TIF-BEN, HÁTTÉR NÉLKÜLI MINTA, ESETLEGES PÓLÓ MOCKUP TERVVEL MELLETTE (MELYIK RÉSZRE ILLESSZÜK AZ ADOTT MINTÁT, HÁNY CM-BEN KÉRED, STB), 72 DPI-BEN IS ELÉG, DE MAX. 300 DPI. RGB LEGYEN ÉS NE CMYK. KÖSZÖNJÜK! :)