Los Polos Pólóműhely
Kosár:

GY.I.K.

MILYEN ELJÁRÁSSAL KÉSZÜLNEK PÓLÓK?

Legújabb digitális technológiával dolgozunk, amelyre legújabb Textil nyomtatókat alkalmazunk. (DTG nyomtatás) Összesen 5 db géppel rendelkezünk, így a gyártás folyamatos.

A nyomat ennél a technológiánál közvetlen a pólóra kerül, majd ezt követően kerül préselésre, ezáltal a fehér póló a szálakba épül, így a minta érezhetetlen lesz, rendkívül jó mosásállóságot és légáteresztést biztosítva.

Színes pólónál előbb egy fehér réteg kerül a pólóra, majd azt követően a többi szín, itt a nyomat érezhető.

MILYEN MÁRKÁKKAL DOLGOZTOK?

Leginkább Adler (Malfini) összes termékével - hatalmas a paletta, de kérésre Sols Imperial, Gildan és Fruit of the Loom is megoldható, ezekből pedig rengeteg fazon létezik. Az itt említett márkán kívül is dolgozunk, hozott anyagokra, de ott nem tudunk garanciát vállalni a mosásállóságra. Poliészter nyomtatás is megoldható!

TELJESEN EGYEDI MINTÁT IS EL TUDTOK KÉSZÍTENI?

Természetesen, profi grafikus kollégánk szinte bármilyen mintát, kérést el tud készíteni, ebben az esetben viszont számolni kell a tervezés költségével, amely a feladattól függ.

Photoshopban dolgozunk és Illustratorban.

MENNYI MOSÁST BÍR KI A PÓLÓ?

20-30 mosásig alig észrevehető bármilyen fakulás fehér pólónál, színes pólónál ez valamivel kevesebb. A pólód a legkorszerűbb technológiával készül.

HA A KÉP MELLÉ SZÖVEGET IS SZERETNÉK, AKKOR NEKEM KELL MEGSZERKESZTENEM?

Nem szükséges, ha a kép mellé szöveget szeretnél, akkor elég nekünk az e-mail-ben (rendeles@lospolo.hu) elküldött kép mellé a szöveget leírnod és mi hozzá illesztjük, amelyről küldünk látványtervet is vagy használd bátran az Online pólótervezőnket.

MILYEN SZÍNBEN KÉRHETEM A PÓLÓT?

Több mint 20 fajta színben kérheted, ezt mindig feltüntetjük az adótt pólónál ill. egyedi rendelésnél jelezheted felénk a kérése és persze a póló tervezőben is elérhető a legtöbb szín. Sok pólónál tapasztalhatpod, hogy csak fehér/fekete szín elérhető, ez a minta adottsága miatt van.

MIKOR KAPOM MEG A PÓLÓMAT?

Ha szolnoki vagy a pólódat igyekszünk 24-48 órán belül legyártani, tehát átlagosan 2 napon belül. Létezik ún. sürgősségi felár, amely 1000 Ft, ekkor automatikusan mindent odébb rakunk és a te pólódra koncentrálunk, így az még aznap elkészül.

Ha futárszolgálattal rendelted a pólót, akkor 1 nappal később ér oda  a fenti határidő elteltével, mivel a GLS futárszolgálat ennyi időt vesz igénybe átlagosan.

MILYEN MINŐSÉGŰ KÉPET KÜLDJEK?

Amennyiben általad küldött képből kell dolgoznunk, akkor kérünk téged, hogy a lehető legjobb minőségű képet küld el. Mit is jelent ez?

Ha már a kijelződön megnyitva látod, hogy pixeles (homályos, nem éles), akkor biztos, hogy nem lesz jó a minta. A legjobb minták nagy felbontásúak és több Mbyte-ot foglalnak, sajnos egy 70 Kbyte-os JPG-ből sosem lesz nagy felbontás vagy éles kép.

Ezen kívül ha olyan képet küldesz, ami egy pólós grafika (általában más weboldalról levő) az önmagában sajnos semmire nem használható, hiszen egy kép, egy pólón. Ez esetben ezt mindenképp újra kell rajzolni, de feltétlen egyeztess velünk a részletekről.

Haladóktól amit kérünk: jöhet PSD, PNG vagy TIF-ben, háttér nélküli minta, esetleges póló mockup tervvel mellette (melyik részre illesszük az adott mintát, hány cm-ben kéred, stb), 72 DPI-ben is elég, de max. 300 DPI. RGB legyen és ne CMYK. Köszönjük! :)