Los Polos Facebook
Los Polos Pólóműhely
Los Polos Fejléc Los Polos Fejléc
Kosár:

Opcionális szolgáltatásak


SOS gyártást kérek 24 órán belül (fekete/fehér): +1000 Ft

Ez a következőket jelenti, alapvetően ugye a gyártást általában 2-3 napon belül vállaljuk, leterheltségünktől függően, de előfordulhatnak olyan esetek, amikor sürgős egy adott póló elkészítése, mivel pl. születésnapra, ajándékba készül. Ebben az esetben lehetőséged van sürgősségi felárral kérni a pólót, amit mi ilyenkor legelőre veszünk és 24 órán belül legyártunk. Fontos tudnod viszont a részleteket, személyes átvételnél, ha pl. kedd 12:00-kor megrendeled, akkor másnap azaz szerda 12:00-tól már átveheted, viszont ha futárszolgálattal kérted, akkor +1 nap a szállítási idő és az sem mindegy, hogy pl. hány órakkor rendelted a pólót, mivel nálunk 12:00-kor jön a futár és viszi el. Tehát ha kedd 22:50 perckor rendelted, akkor mi másnap 22:50-ig vállaljuk annak elkészítését, de feladását ezt követő munkanap tudjuk elküldeni, viszont ha kedd 11:00-kor rendelted, akkor másnap azaz szerda 11:00-kor már csomagoljuk is és küldjük neked futárral. Fontos még egy megjegyzés, minden esetben fenntartjuk a jogot arra, hogy az adott pólót csak fehér vagy fekete színre készítjük el SOS-ként és több tucat megrendelést nem válallunk ilyen rövid idő alatt, csak max. 2 db-ot."Malfini Prémium" pólóra kérem: +1500 Ft

Prémium póló, prémium 100% Supima pamut, imádni fogod. :)

Női változatban: https://www.adler.info/HU/hu/Eshop_Product/malfinipremium/tricka/154/00/

Férfi változatban: https://www.adler.info/HU/hu/Eshop_Product/malfinipremium/tricka/153/00/


Ajándékcsomagolsában kérem: +1000 Ft

Egyedi kézműves céggel készített ajándékdobozt rendelhetsz, 6 féle variációban amit a képen is látsz. Szülinap esetén automatikusan a pirosat küldjük, más eseménynél véletlenszerűen a fekete/fehéret, Karácsonyra pedig a karácsonyit - kivéve ha jelzed megjegyzésben az igényed! :)
V nyakú változatban kérem: +500 Ft

Női változatban: https://www.adler.info/HU/hu/Eshop_Product/malfini/tricka/162/00/

Férfi változatban: https://www.adler.info/HU/hu/Eshop_Product/malfini/tricka/146/00/
Galléros (pique) pólóként kérem: +500 Ft

Gallérosnál nagyon fontos, hogy ott a választható pólók esetén 90%-ban a póló hátára kerül a minta, mivel elől a gombok miatt nem kivitelezhető a has részre pedig nem rakjuk, így előre csak szív mintát javaslunk.

Női változatban: https://www.adler.info/HU/hu/Eshop_Product/malfini/polokosile/210/00/

Férfi változatban: https://www.adler.info/HU/hu/Eshop_Product/malfini/polokosile/203/00/

Női Triumph Top-ban kérem: +500 Ft

Női változatban: https://www.adler.info/HU/hu/Eshop_Product/malfini/polokosile/210/00/

Férfi változatban: https://www.adler.info/HU/hu/Eshop_Product/malfini/polokosile/203/00/