Karácsonyi ikonMost csak 390 Ft a FoxPost házhozszállítás, péntek éjfélig!
egyedi póló nyomtatás egyedi póló nyomtatás
Kosár:

Print On Demand pólónyomtatás, b2b pólónyomtatás

print on demand pólónyomtatás


Los Polos print on demand business

Szervusz, köszöntünk a Los Polos POD oldalán!

A Los Polos Pólóműhelyben 2022-től egyik fő célként határoztuk meg, hogy megerősítjük a viszonteladói programunkat illetve elkezdjük a print on demand ügyfeleink kiszolgálását amelyre olyan b2b/merchet árusító partnereket keresünk akiknek a gyártást 100%-ban tudjuk kiszolgálni, rövid határidővel, a legfejlettebb ipari digitális gépekkel. (DTG technológia, közvetlen a pólóra nyomtatás tintával, ezen kívül ipari DTF gépekkel bérgyártást is vállalunk)

Több év kellett ahhoz, hogy ez megvalósuljon, legyen elég munkatársunk a kivitelezéshez és olyan adminisztrációnk - jelenleg 16 fős a csapatunk, így rövid 1-2 napos határidővel tudunk több száz print on demand kérést is kiszolgálni napi szinten, a legnagyobb odafigyeléssel és prioritással.

16 főből álló csapat gyárt számodra és intézi a feladást, napi szinten - így kiemelt időszakban is teljesítjük a határidőket :)

A gyártást és a csomagküldést is 100%-ban elvégezzük neked, kiküldjük a kész csomagot ügyfeleidnek, külön futárszolgálatokkal dolgozva és saját "feladó" (White label) megadásával - tehát nem mint Los Polos kapják készhez a csomagot. (dropshipping)


print on demand pólónyomtatás

Nincs webáruházad/üzleted és inkább nálunk árulnád a mi webshopunkon a mintáid? Akkor neked a Viszonteladói programunkat ajánljuk, kattints ide a részletekért.


Ha szeretnél minket kipróbálni és többet megtudni a print on demand pólónyomtatásról, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon és keresd Jánost, vagy írj a rendeles@lospolo.hu-ra és átbeszéljük a részleteket. :)

Addig is kattints ide és nézd meg a Rólunk oldalunkat, hogy jobban megismerj minket.


Téged inkább a DTF bérgyártásunk érdekelne, rövid határidővel, tekercsben? Kattints ide és ugorj a DTF bérgyártás oldalunkra! :)
Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti üzenetküldő segítségével és rövid időn belül válaszolunk Neked

vagy keresd közvetlenül Jánost telefonon a részletek miatt: +36 30 895 82 64Jelentkezés, érdeklődés:

Mit jelent pontosan nálatok a Print on Demand szolgáltatás?

A teljes bérgyártást számodra a nálunk levő összes ajándéktárgyból, rendkívül fejlett technológiával (pólóknál ipari DTG), rövid határidőn belül (1-2 nap), teljesen “Los Polos” mentes dropshippinges küldéssel kivitelezzük az ügyfeleid számára, egyszóval egy olyan gyorsan elérhető és komplex gyártást nyújtunk, amire bátran alapozhatod a webshopod/vállalkozásod vagy saját merched, 100%-ban a célunk és prioritásunk 2023-tól a POD-os viszonteladói ügyfeleinkel való sikeres együttműködés amelyre végre már a létszámunk és a fejlett gépeink is adottak.

Milyen alapvető kedvezmény érthető el POD-osként ha szerződök veletek?

Mindenkivel egyedi szerződést kötünk a várható forgalom alapján, de alapvetően az elején átlagosan -25% és -50% közötti kedvezmény elérhető az árainkból.

Milyen áron értékesíthetem a termékeim? Hogyan tehetem ezt?

Bármilyen áron értékesítheted a terméked, nincs korlát, saját áraidon teheted ezt meg, a saját platformjaidon (webshop, üzlet, youtube/insta, stb.)

Hogyan zajlik az elszámolás?

Havonta egy alkalommal összesítjük a hozzánk beérkezett rendeléseket és számlázzuk ki számodra, így tehát havi 1 db számlára kell számítani.

Van lehetőségem dropshippingre, tehát kikülditek a terméket az ügyfeleimnek?

Igen! 2023-tól van rá lehetőség, konkrétan a beérkezett rendeléseid fogadjuk majd legyártjuk, csomagoljuk és white labellel (saját adataiddal feladva) küldjük a third party ügyfeleidnek, mindezt akár 1-2 napon belül. A csomagot jelöletlenül vagy általad adott szórólappal/matricával ellátjuk, mint ha te adtad volna fel.

Melyik futárral dolgoztok?

A GLS futárral dolgozunk, 1 napos szállítási határidővel, minden nap dedikátan érkezik a futár és kerül feladásra a csomag.

Van csomagpontos futár lehetőség is?

Igen, a FoxPost-al tudjuk még megoldani a küldést, dedikált futár viszi el tőlünk a csomagokat minden nap így a szállítás akár 24 órán belül is megvalósul az automatában.

Mennyi a gyártási idő?

A gyártási időnk mivel ajándéktárgyról van szó, rendkívül gyors, átlagosan 1-2 nap, ha van raktáron, azonnal/másnap legyártjuk és postázzuk, ha nincs akkor +1 nap a gyártási idő. Minden rendelésedet prioritással kezelünk, így extrémebb és gyorsabb gyártás is elérhető megbeszélés szerint.

Mennyi rendelést tudtok naponta fogadni?

Van olyan ügyfelünk, aki átlagosan naponta 50 rendelést küld és azt is a fentebb írt vállalási időn belül tudjuk garantálni, így nyugodtan tervezhetsz nagyobb kampányokat is, ki fogjuk tudni szolgálni.

Ki lesz a kapcsolattartóm?

Teljesen egyedi ügyfélmenedzsered lesz az egyik adminisztrátor kollégánk közül, aki segíteni fog mindenben és közvetlen telefonszámod lesz hozzá ha bármi kérdésed adódik.Ismerd meg csapatunkat

János a Pólógyáros, alapító

Totálkáros, pólógyáros, olykor botrányos, de cseppet sem lányos.

Kitti a Pólómágus

A vakrámák királynője és a koporsószegelés mestere, a pólók felszolgálósának bajnoka.

Timmmmmmmymyyyyyyyyy

A legfiatalabb Los Polos tagunk - de ne tévesszen meg a kor, a bögreművészet királynője és a farkasszem nézés verseny idei évi bajnoka.

Máté, akinek jól áll a galléros

Máté aki nem Máté Depressziós félelmeit a pólónyomtatásban tölti ki és  haragjában a pólókkal ordibál. Jó úton halad a szocializálódás felé.

Zs bácsi, programozó

Mindenki programozója, ki nem ismer lehetetlent - amelyet ez a kép is rendkívül jól illusztrál.

Tamás (aki épp Surströmming-et kínál Máténak)

Szereti a régi Gyűrűk Urát, de az új sorozat már nem jött be neki annyira, viszont a Sárkányok Háza sem, így ha találkozol vele, ne ez legyen a beszédtéma mert a végén még téged is megkínál egy Surstömmingel!

Bence, ami egy jó név

Gyakran jókedvű és ritkán borús, szervizelésben jártas és kiváló szarkazmussal rendelkezik.

Titusz az utolsó Texjet Hajlító

No de nem csak a Texjetek kezelésében jártas, a Kornitot sem veti meg és ismeri a "Titus Interactive"-ot, bár sajnos nem tulajdonosa.

Ismerj meg minket jobban és a pólónyomtatást: