Los Polos Facebook
Az átlagos szállítási idő jelenleg 5-7 munkanap is lehet, de minden rendelés kiér időben Karácsonyig :)
egyedi póló nyomtatás egyedi póló nyomtatás
Kosár:

Print On Demand pólónyomtatás, b2b pólónyomtatás

print on demand pólónyomtatás


Los Polos print on demand business - White Label

Kedves Érdeklődő!

A Los Polos Pólóműhelyben 2022-től egyik fő célként határoztuk meg, hogy megerősítjük a viszonteladói programunkat illetve elkezdjük a print on demand ügyfeleink kiszolgálását amelyre olyan b2b partnereket keresünk akiknek a gyártást 100%-ban tudjuk kiszolgálni, rövid határidővel, a legfejlettebb ipari digitális gépekkel. (DTG technológia, közvetlen a pólóra nyomtatás tintával, tehát nem DTF vagy fólia)

Több év kellett ahhoz, hogy ez megvalósuljon, legyen elég munkatársunk a kivitelezéshez és olyan adminisztrációnk, amivel rövid 1-2 napos határidővel tudunk több száz print on demand kérést kiszolgálni, a legnagyobb odafigyeléssel és prioritással.

A gyártást és a csomagküldést is 100%-ban elvégezzük neked, kiküldjük a kész csomagot ügyfeleidnek, külön futárszolgálatokkal dolgozva és saját "feladó" megadásával - tehát nem mint Los Polos kapják készhez a csomagot. (dropshipping)

Ha szeretnél minket kipróbálni és többet megtudni a print on demand pólónyomtatásról, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon és keresd Jánost, vagy írj a rendeles@lospolo.hu-ra és átbeszéljük a részleteket. :)

Addig is kattints ide és nézd meg a Rólunk oldalunkat, hogy jobban megismerj minket.Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti üzenetküldő segítségével és rövid időn belül válaszolunk Neked

vagy keresd közvetlenül Jánost telefonon a részletek miatt: +36 30 895 82 64Jelentkezés, érdeklődés: