egyedi póló nyomtatás egyedi póló nyomtatás
Kosár:

Viszonteladó grafikus

Legyél te is Viszonteladó grafikus a Los Polos-nál és keress pénzt a jutalékból!

Olyan grafikusok, youtuberek, kezdeti merch termékeket árulni vágyók jelentkezését várjuk, akik szeretnék saját alkotásaikat viszontlátni ajándéktárgyakon és mindezt magas jutalékért árulni a webshopunkon keresztül.

Ez a termék lehet: póló, bögre, kötény, párna, baba body, vászontáska, tornazsák, pulcsi, baseball sapka - de folyamatosan bővítjük a termékek sorát.

Ehhez keresünk partnereket, amihez egy profi viszonteladói felületet nyújtunk, átlátható kezeléssel/feltöltéssel és jutalék kezeléssel és folyamatos támogatással (emailen, telefonon, chaten dedikált kollégánk áll rendelkezésedre a viszonteladói ügyekben)

Téged inkább Print on Demand lehetőség érdekel a webshopodhoz? Kattints ide a részeletekért.

print on demand pólónyomtatás
Nézd meg a mindent összefoglaló videónkat, ami Neked készült!

Ha szeretnél hozzánk jelentkezni viszonteladónak, kérjük regisztrálj be ezen a linken,

majd ha ez megvan, lépj be ugyanitt és kattints bal oldalt a Viszonteladó regisztrációra.

Ezt követően rövid időn belül emailen/telefonon konzultálunk és ha mindent rendben találunk - indulhat az értékesítés! :)

Saját webshopodon belül árulnád a termékeid? Van lehetőség erre is, sőt - dropshippinget is tudunk neked vállalni, megegyezés szerint.

Ha teheted, csatlakozz hozzánk ezen a linken a Facebookon levő Viszonteladói grafikus klubunkhoz, ahol folyamatosan tartjuk a kapcsolatot veletek.


Milyen jutalékra számíthatsz?

Úgy gondoltuk korrektül állapítjuk meg és megadjuk a piaci max. jutalékot, amiért már te is szívesen dolgoznál velünk a legelejétől az alábbiak szerint:

Bármilyen póló, bögre, bababody, párna, vászontáska - tehát majdnem bármilyen termék után:

15% JUTALÉK

Kifizetés bármikor kérhető, minimum 5000 Ft elérése után az admin felületen keresztül vagy le is vásárolható. Apróbb tételeknél nem szükséges vállalkozónak lennek a kifizetéshez, adószámos magánszemélyként is kikérheted tőlünk!


Kezdj neki most ezekkel a videóval, ahol lépésről lépésre segítünk az indulásban!

Ha bármi kérdésed merülne fel, keress minket bátran a +36 30 839 75 51 telefonszámon vagy a rendeles@lospolo.hu-n és segítünk az elindulásban vagy látogass meg minket az üzletünkben és keresd Tamást a részletekért!


Keresd Jánost bátran!

dropshipping, print on demand ügyek

+36 30 839 75 51

Keresd Tomit bátran!

viszonteladói segítségnyújtás, kapcsolattartás

+36 30 839 75 51

Viszonteladói vélemények

Azért szeretünk együtt dolgozni a Los Polos csapatával, mert rendkívül rugalmas az ügyintézést, közvetlen  és segítőkész a hangulat. Folyamatosan fejlődnek, így nekünk is egyre könnyebb dolgunk van, ráadásul a jutalékok is korrektek, mondhatni kiemelkedőek, sőt emelkedtek is az elmúlt időszakban. A vásárlók visszajelzése alapján a termékeik is kiváló minőségűek, magunknak is szoktunk rendelni :)

Az eddigi legjobb minőségű nyomtatott egyedi póló, amivel találkoztunk, ráadásul abszolút megfizethető áron. A srácok mindig segítőkészek, mindig mindent egyből meg tudtunk oldani a webshopban. A gyártás és szállítás is pár nap alatt megvan, csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki saját merch árusításában gondolkozik.

Az elmúlt években egy remek passzív jövedelemforrást találtam a Los Polos csapata által. A rendkívül időigényes – gyártási, kapcsolattartási, postázási feladatokkal nem kell foglalkoznom, csak a grafikák feltöltésével és a jutalékkal.

A LOSPOLO csapat egy családi vállalkozás, de én mint viszonteladói designer úgy érzem hogy a család része lehetek. Segitenek mindenben, folyamatosan fejlesztik az oldalt illetve és bővítik a termék palettájukat. Nem utolsó sorban a termék és nyomtatás minősége kiváló. A LOSPOLO egy nagyon jól fejlődő és megbízható vállakozás. Ajánlom mindenkinek

A legjobb döntésem volt csatlakozni a Los Polos viszonteladói programjához. Segítőkészségük csillagos 5-ös, egyértelműen a legrugalmasabb és legprofibb csapat a magyar pológyártásban. Átlátható és felhasználóbarát felületen lehet feltölteni a grafikákat, amiknek a megértéséhez még oktató videók is tartoznak. A gyors probléma megoldó képességük mellett mindenképp meg szeretném említeni, hogy mennyire hatékonyan optimalizálják kereséseket, amik talán az egyik legfontosabbak a viszonteladóknál. Akár a google első oldalán szembejöhet veled a saját grafikád. Ha valaki ezek után még biztos szeretne lenni, hogy jó kezekben vannak-e a grafikái, csak kattintson az oldal "Rólunk" fülére, amitől egyből bölcs Gandalf szavai jutnak majd eszébe: "Jó nektek hobbitok, a munkátok a hobbitok"

A Los Polos viszonteladói programjáról és az egész csapatról csak pozitívumokat tudok mondani. Közvetlen és jó fej ügyfélkapcsolat, kiváló termékek és gyors gyártás. Akiben él egy kis grafikus lélek és szívesen kipróbálná magát a póló tervezésben csak ajánlani tudom a srácok viszonteladói programját!