Karácsonyi ikonMost csak 390 Ft a FoxPost házhozszállítás, péntek éjfélig!
egyedi póló nyomtatás egyedi póló nyomtatás
Kosár:

Póló, egyéb termék cseréje

Csere lehetőség és folyamata

Ha nem lett megfelelő a méret, van a lehetőséged cserére, abban az esetben ha a pólót nem egyedileg tervezted nálunk! :) Egyedi tervezésű póló cseréjére/visszaküldésére nincs lehetőség. :(

Ha viszont a webshopban kiválasztott mintáról van szó, akkor segítünk neked az újagyártásban azaz cserében, ennek a következő a folyamata:

1. Küld vissza nekük a pólót valamilyen postával/futárszolgálattal (csak a pólóműhelyünk címére tudjuk fogadni, postán maradóként nem) az alábbi címre: Los Polos Pólóműhely / 5000 Szolnok Baross utca 21. Elég abban a futártasakban amiben küldtük, olcsó feladással. Ez a postán ha "levélként" küldöd max. 500-600 Ft, a súlya miatt, ne "csomagként" add fel, mert akkor 1500-2000 Ft-ot is kérhetnek érte.

2. A póló ahogy megérkezik, legyártjuk neked az újat/újjakat a kért méretre pár napon belül, de a borítékba/csomagba kérlek mindenképp kérjük írd egy lapra, hogy CSERE PÓLÓ és az új méretet.

3. A póló legyártása után feladjuk neked a címedre GLS futárral, ennek díját át kell utalnod előtte az alábbi címre: Los Polos Pólóműhely Kft. / Unicredit Bank Zrt. / 10918001-00000113-69020008 

Közlemény: teljes neved vagy a rendelésszám. Összeg: 1190 Ft (csak átutalva tudod küldeni, utánvétellel és bankkártyával ilyenkor nem tudod fizetni)


Ha szolnoki vagy/vagy az üzletünkbe találkozunk, akkor mindez természetesen személyesen az intézhető, feladási költségek nékül! :)


Ha bármi kérdésed merülne fel, keress minket bátran a +36 30 839 75 51 telefonszámon vagy a rendeles@lospolo.hu-n.