Los Polos Facebook
Nézz körül az eheti akciós termékek között (-20%) ide kattintva!
Los Polos Pólóműhely
egyedi póló nyomtatás egyedi póló nyomtatás
Kosár:

Póló csere

Csere lehetőség és folyamata

Ha nem lett megfelelő a méret, van a lehetőséged cserére, abban az esetben ha a pólót nem egyedileg tervezted nálunk! :) Egyedi tervezésű póló cseréjére/visszaküldésére nincs lehetőség. :(

Ha viszont a webshopban kiválasztott mintáról van szó, akkor segítünk neked az újagyártásban azaz cserében, ennek a következő a folyamata:

1. Küld vissza nekük a pólót valamilyen postával/futárszolgálattal (csak a pólóműhelyünk címére tudjuk fogadni) az alábbi címre: Los Polos Pólóműhely / 5000 Szolnok Baross utca 13. Elég abban a buborékos borítékban küldened amiben küldtük, olcsó feladással. Ez a postán ha "levélként" küldöd max. 500-600 Ft, a súlya miatt, ne "csomagként" add fel, mert akkor 1500-2000 Ft-ot is kérhetnek érte.

2. A póló ahogy megérkezik, legyártjuk neked az újat/újjakat a kért méretre 1-2 napon belül, de a borítékba kérlek mindenképp kérjük írd egy lapra, hogy CSERE PÓLÓ és az új méretet.

3. A póló legyártása után feladjuk neked a címedre GLS futárral, ennek díját át kell utalnod előtte az alábbi címre: Gebei János / OTP / 11773456-00660123. Közlemény: teljes neved vagy a rendelésszám. Összeg: 990 Ft (csak átutalva tudod küldeni, utánvétellel és bankkártyával ilyenkor nem tudod fizetni)


Ha szolnoki vagy/vagy az üzletünkbe találkozunk, akkor mindez temrészetesen személyesen az intézhető, feladási költségek nékül! :)


Ha bármi kérdésed merülne fel, keress minket bátran a +36 30 839 75 51 telefonszámon vagy a rendeles@lospolo.hu-n.