Los Polos Facebook
Los Polos Pólóműhely
Los Polos Fejléc Los Polos Fejléc
Kosár:

Rólunk

Los Polos Történelem

01

2016 júliusban megalakul a Los Póló, Szolnokon

Jani szeretett volna egy egyedi Game of Thrones pólót magának, de sokalta a 6000 Ft-os árat, így eldöntötte, pólót kell csinálni, bármi áron!

02

Július-tól 2017 februáig transzfer nyomás/matrica

Elsőként tintasugaras gépeket vettünk, majd lézeres technológia (transzfer nyomás), erősebb hőpréseket majd plottert, majd újabb gépeket. Beindult közben a Webshop is (régebbi motorral), februárban pedig új műhelyt (irodát) nyitottunk a városunk szívében.

03

2017 februártól DTG-re váltás, +++ minőség, fejlődés

Alig fél évvel a kezdés után, beláttuk, nekünk és a vásárlóknak is a legjobb és legfejlettebb minőség kell, így hát digitális textil nyomtató gépekre váltottunk! Felturbóztuk az oldalunkat is (új webshop motor, ez a jelenlegi), teljes designt váltottunk és nevet (új logó, Los Póló-ról Los Polos-ra) és készek voltunk bármire! :)

04

2018 Los Polos Üzlet nyitása, Szolnok főutcáján a Baross utca 13. alatt!

Február 12-én megnyitotuk első üzletünket, Lívia névnapon.


Néhány mondatban rólunk

Fiatalokból álló csapat vagyunk, akik imádják azt amit csinálnak. Minden egyes pólót amit gyártunk, a legjobb tudásunk szerint készítünk, amelyhez hatalmas előny, hogy már a legújabb digitális gépekkel dolgozhatunk.

Igaz fiatal még nagyon a Los Polos, de rendkívül innovatívak vagyunk, és több év grafikai/IT tudásunkat, az egyedi pólók világában kamatoztatjuk tovább, ezért is fejlesztünk egyre több online tervezési lehetőséget vásárlóinknak, bővítjük folyamatosan a mintákat, követjük a trendeket.

Nektek Los Polos tagoknak, rendkívül hálásak vagyunk, ezért minden hónapban folyamatos belsős akciókkal és kupokokkal kedveskedünk, amire ténylegesen érdemes feliratkozni, mert értéket ad.


KÖSZÖNJÜK, hogy részesei lehetünk ennek a csodának, ami alig 3 év alatt kialakult, rengeteg ötletünk van még és alig várjuk, hogy megmutassuk nektek, mire készülünk.. :)A CsapatCsapatunk

Gebei János, tulajdonos 

Totálkáros, pólógyáros, olykor botrányos, de cseppet sem lányos.

Dékány Dávid, helyi Pók

Gyakran pólózó, ügyfelekkel jól bánó, helyi póktelep.

Ádám a Pólósámán

"Sziasztok, Ádám vagyok a Pólósámán! Az oviban a jelem egy Pokemon labda volt, ez gondolom somindent elárul. Imádom a Fortnite-ot és a Fortnite-ot. Jah igen, és ezt valójában nem is én írtam, hanem a kollégáim - akiket imádok!"

Mészi, aki nem Brian Tracy

Vendéglátásból átorientálódott duplaműszakos mikortúlórázunkmárahétenharmadjára és minden ügyfélnek igent mondó, helyi Pólómágnás.