egyedi póló nyomtatás egyedi póló nyomtatás
Kosár:

Rólunk

Los Polos Történelem

01

2016 júliusban megalakul a Los Póló, Szolnokon

Jani szeretett volna egy teljesen egyedi pólót magának, de sokalta a 6000 Ft-os árat, így eldöntötte, pólót kell csinálni, bármi áron!

02

Július-tól 2017 februáig transzfer nyomás/matrica

Elsőként tintasugaras gépeket vettünk, majd lézeres technológia (transzfer nyomás), erősebb hőpréseket majd plottert, majd újabb gépeket. Beindult közben a Webshop is (régebbi motorral), februárban pedig új műhelyt (irodát) nyitottunk a városunk szívében.

03

2017 februártól DTG-re váltás, +++ minőség, fejlődés

Alig fél évvel a kezdés után, beláttuk, nekünk és a vásárlóknak is a legjobb és legfejlettebb minőség kell, így hát digitális textil nyomtató gépekre váltottunk! Felturbóztuk az oldalunkat is (új webshop motor, ez a jelenlegi), teljes designt váltottunk és nevet (új logó, Los Póló-ról Los Polos-ra) és készek voltunk bármire! :)

04

2018 Los Polos Üzlet nyitása, Szolnok főutcáján a Baross utca 13. alatt!

Február 12-én megnyitotuk első üzletünket, Lívia névnapon.


05

2019-ben a bővülés és fejlesztés éve volt

Két főről négyre, majd négy főröl hatra bővültünk, újabb digitális gépeket vásároltunk és a webáruház tuning mellett a választható mintákat megsokszoroztuk, amit azóta is bővítünk folyamatosan.

06

2020-ban a meglevő üzletünk mellett egy +100nm gyártási műhelyet nyitottunk!

Júliusban sikerült egy új üzlethelyiséget megszereznünk, ahová a gyártási folyamatokat szerveztük ki, most már egy lényegesebben nagyobb területen. Ide került át a teljes a gyártás, viszont olyan közelségben a főutcai üzletünkhöz, hogy csak fél perc az átjárás, így gyakran láthattok minket napközben ide/oda logisztikázni a kész a pólókat. :)

07

2021-ben újabb digitális gépeket vásároltunk és sikerült két Kornit gépet is beszereznünk!

Kornit nyomtató ami a világ egyik legjobb digitális pólónyomtatója, ha valaki ezt az ipart űzi ez a gép neki az alfa és az omega - nekünk legalábbis mindenképp az. Ezekkel a gépekkel új szintre emeltük a minőséget a Los Polosnál - főleg a színes pólóknál (csak azt gyártunk vele), mivel ezzel az ipari géppel olyan pólót lehet már gazdaságosan nyomni ami színes esetén is 100+ mosást bír: magyarán hamarabb eshet le rólad a póló mint a tinta róla!

08

2022 júliusában átköltöztünk egy hatalmas üzletbe, végre egy helyen a gyártás is!

Sok évnek kellett eltelnie ahhoz, több költözésnek és próbálgatásnak, hogy megtaláljuk a legideálisabb helyünket üzletként és büszkén mondhatjuk ez idén júliusban sikerült! :) Elköltöztünk az alig 50 méterrel fentebb levő Baross utca 21. szám alá, egy közel 200nm-es üzlethelyiségbe ahol végre együtt az adminisztráció és a gyártás, amely nagy mértékben meggyorsította az összes folyamatot, így jó hatással volt a határidők csökkentésére is.

09

2022 szeptemberében - egy éven belül a harmadik Ipari DTG gép érkezett hozzánk

Nem telt egy év, hogy átállt a gyártás technológiánk színes pólók esetén ipari DTG nyomásra, amely technológiával az országban rajtunk kívül csak pár cég rendelkezik - ez az az eljárás amivel a színes pólók is teljesen kopásmentesek maradnak 50+ mosás esetén is, a nyomat rendkívül vékony tinta érzetet ad (nem fólia) közvetlenül a pólóra nyomva. Az öt gép nagy stabilitást és gyorsaságot eredményez, így nagyobb tételek rendelése esetén is tartjuk a rövid határidőt Nektek! :)

10

2023 februárjában - tekercses DTF gépek, nagyformátumú vászonkép nyomtatás

Erős fejlesztésekkel kezdtük az évet, a megnövekedett munkaruha/poliészter és egyéb felhasználású anyagok miatt tekercses ipari DTF gépekre váltottunk, amivel több ezres tételeket is rövid időn belül ki tudunk szolgálni, a legmagasabb minőség mellett, emellett új tevékenységgel bővítjük a repertoárt: a vászonkép nyomtatással. :) Minőségi vászonkép papírra nyomtatunk, nagyformátumú nyomatókkal, első osztályú vakrámával végezzük a keretezést - márciustól ezzel az új termékkel is találkozhattok nálunk a termékeink között, sőt, tervezhetitek is.

11

2023 júniusában elkezdtük az UV telefontokok nyomtatását

Egy újabb ajándéktárgyal bővültünk a piacra, amely még belefér a Los Polos tevékenységi körébe és nem is akármilyen technológiával, hanem a legkorszerűbb tárgynyomtatással: UV ledes technológiával nyomott telefontokok. :) Több mint 100+ telefon típussal kezdtük meg a közvetlen telefonra való nyomtatást, 5000+ minta elérhető lett rögtön a shopban és persze elkészült a telefontok tervező is.

Néhány mondatban rólunk

Los Polos üzlete

Fiatalokból álló csapat vagyunk, akik imádják azt amit csinálnak. Minden egyes pólót amit gyártunk, a legjobb tudásunk szerint készítünk, amelyhez hatalmas előny, hogy már a legújabb digitális gépekkel dolgozhatunk.

Igaz fiatal még nagyon a Los Polos, de rendkívül innovatívak vagyunk, és több év grafikai/IT tudásunkat, az egyedi pólók világában kamatoztatjuk tovább, ezért is fejlesztünk egyre több online tervezési lehetőséget vásárlóinknak, bővítjük folyamatosan a mintákat, követjük a trendeket.

Nektek Los Polos tagoknak, rendkívül hálásak vagyunk, ezért minden hónapban folyamatos belsős akciókkal és kuponokkal kedveskedünk, amire ténylegesen érdemes feliratkozni, mert értéket ad.


KÖSZÖNJÜK, hogy részesei lehetünk ennek a csodának, ami alig 5 év alatt kialakult, rengeteg ötletünk van még és alig várjuk, hogy megmutassuk nektek, mire készülünk.. :)


A CsapatCsapatunk

János a Pólógyáros, alapító

Totálkáros, pólógyáros, olykor botrányos, de cseppet sem lányos.

Kitti a Pólómágus

A vakrámák királynője és a koporsószegelés mestere, a pólók felszolgálósának bajnoka.

Timmmmmmmymyyyyyyyyy

A legfiatalabb Los Polos tagunk - de ne tévesszen meg a kor, a bögreművészet királynője és a farkasszem nézés verseny idei évi bajnoka.

Máté, akinek jól áll a galléros

Máté aki nem Máté Depressziós félelmeit a pólónyomtatásban tölti ki és  haragjában a pólókkal ordibál. Jó úton halad a szocializálódás felé.

Zs bácsi, programozó

Mindenki programozója, ki nem ismer lehetetlent - amelyet ez a kép is rendkívül jól illusztrál.

Tamás (aki épp Surströmming-et kínál Máténak)

Szereti a régi Gyűrűk Urát, de az új sorozat már nem jött be neki annyira, viszont a Sárkányok Háza sem, így ha találkozol vele, ne ez legyen a beszédtéma mert a végén még téged is megkínál egy Surstömmingel!

Bence, ami egy jó név

Gyakran jókedvű és ritkán borús, szervizelésben jártas és kiváló szarkazmussal rendelkezik.

Titusz az utolsó Texjet Hajlító

No de nem csak a Texjetek kezelésében jártas, a Kornitot sem veti meg és ismeri a "Titus Interactive"-ot, bár sajnos nem tulajdonosa.

Alex (Alexnak vagy Alexnek? senki nem tudja)

Alex számára már nem kihívás, hogy egyszerre 7 gépen dolgozzon, mellette a DTF munkát is szívesen elvállalja. Régen nagy Quake 3 bajnok volt, de ennek már 20 éve. Lassan megette már a kenyere felét - de boldog.

Ismerj meg minket és a pólónyomtatást:

A videó 2021-ben készült amely már egy elavultabb digitális technológiát mutat be mint amivel most dolgozunk. Azóta ipari DTG (Kornit) gépekre váltottunk, az új eljárásról rövidesen készül az új bemutatkozó! :)

Dóri a DTF Mester

Dóri imád DTF-ezni, a jövő technológiájának tartja. Mikor a céghez került rögtön beledobtuk a mélyvízbe, ahonnan azóta is próbál kiúszni. Rendkívül precíz benne, érti a dolgát és pontosan tudja, hol van a tökéletes szívminta.