Los Polos Facebook
Los Polos Pólóműhely
egyedi póló nyomtatás egyedi póló nyomtatás
Kosár:

Rólunk

Los Polos Történelem

01

2016 júliusban megalakul a Los Póló, Szolnokon

Jani szeretett volna egy teljesen egyedi pólót magának, de sokalta a 6000 Ft-os árat, így eldöntötte, pólót kell csinálni, bármi áron!

02

Július-tól 2017 februáig transzfer nyomás/matrica

Elsőként tintasugaras gépeket vettünk, majd lézeres technológia (transzfer nyomás), erősebb hőpréseket majd plottert, majd újabb gépeket. Beindult közben a Webshop is (régebbi motorral), februárban pedig új műhelyt (irodát) nyitottunk a városunk szívében.

03

2017 februártól DTG-re váltás, +++ minőség, fejlődés

Alig fél évvel a kezdés után, beláttuk, nekünk és a vásárlóknak is a legjobb és legfejlettebb minőség kell, így hát digitális textil nyomtató gépekre váltottunk! Felturbóztuk az oldalunkat is (új webshop motor, ez a jelenlegi), teljes designt váltottunk és nevet (új logó, Los Póló-ról Los Polos-ra) és készek voltunk bármire! :)

04

2018 Los Polos Üzlet nyitása, Szolnok főutcáján a Baross utca 13. alatt!

Február 12-én megnyitotuk első üzletünket, Lívia névnapon.


05

2019-ben a bővülés és fejlesztés éve volt

Két főről négyre, majd négy főröl hatra bővültünk, újabb digitális gépeket vásároltunk és a webáruház tuning mellett a választható mintákat megsokszoroztuk, amit azóta is bővítünk folyamatosan.

06

2020-ban a meglevő üzletünk mellett egy +100nm gyártási műhelyet nyitottunk!

Júliusban sikerült egy új üzlethelyiséget megszereznünk, ahová a gyártási folyamatokat szerveztük ki, most már egy lényegesebben nagyobb területen. Ide került át a teljes a gyártás, viszont olyan közelségben a főutcai üzletünkhöz, hogy csak fél perc az átjárás, így gyakran láthattok minket napközben ide/oda logisztikázni a kész a pólókat. :)

07

2021-ben újabb digitális gépeket vásároltunk és sikerült két Kornit gépet is beszerzenünk!

Kornit nyomtató ami a világ egyik legjobb digitális pólónyomtatója, ha valaki ezt az ipart űzi ez a gép neki az alfa és az omega - nekünk legalábbis mindenképp az. Ezekkel a gépekkel új szintre emeltük a minőséget a Los Polosnál - főleg a színes pólóknál (csak azt gyártunk vele), mivel ezzel az ipari géppel olyan pólót lehet már gazdaságosan nyomni ami színes esetén is 100+ mosást bír: magyarán hamarabb eshet le rólad a póló mint a tinta róla!

Néhány mondatban rólunk

Fiatalokból álló csapat vagyunk, akik imádják azt amit csinálnak. Minden egyes pólót amit gyártunk, a legjobb tudásunk szerint készítünk, amelyhez hatalmas előny, hogy már a legújabb digitális gépekkel dolgozhatunk.

Igaz fiatal még nagyon a Los Polos, de rendkívül innovatívak vagyunk, és több év grafikai/IT tudásunkat, az egyedi pólók világában kamatoztatjuk tovább, ezért is fejlesztünk egyre több online tervezési lehetőséget vásárlóinknak, bővítjük folyamatosan a mintákat, követjük a trendeket.

Nektek Los Polos tagoknak, rendkívül hálásak vagyunk, ezért minden hónapban folyamatos belsős akciókkal és kuponokkal kedveskedünk, amire ténylegesen érdemes feliratkozni, mert értéket ad.


KÖSZÖNJÜK, hogy részesei lehetünk ennek a csodának, ami alig 5 év alatt kialakult, rengeteg ötletünk van még és alig várjuk, hogy megmutassuk nektek, mire készülünk.. :)


A CsapatCsapatunk

János a Pólógyáros, alapító

Totálkáros, pólógyáros, olykor botrányos, de cseppet sem lányos.

Kitti a Pólómágus

A vakrámák királynője és a koporsószegelés mestere, a pólók felszolgálósának bajnoka.

Érdekel egy pozíció a csapatban?

Jelenleg épp nem keresünk új csapattagot, de nem zárkózunk el teljesen az új tehetségektől, ha úgy érzed köztünk a helyed, küldj egy önéletrajzot a rendeles@lospolo.hu címünkre! :)

Máté, akinek jól áll a galléros

Máté aki nem Máté Depressziós félelmeit a pólónyomtatásban tölti ki és  haragjában a pólókkal ordibál. Jó úton halad a szocializálódás felé.

Zs bácsi, programozó

Mindenki programozója, ki nem ismer lehetetlent - amelyet ez a kép is rendkívül jól illusztrál.

Tibi a Pólósbácsi

Ügyfelekkel jól bánó, a zsarolósvírusok pusztítója, egy helyi bögremágnás.

Bence, ami egy jó név

Gyakran jókedvű és ritkán borús, szervizelésben jártas és kiváló szarkazmussal rendelkezik.

Bálint a Polcmester

Nincs neki lehetetlen, a DTF technológia úttörője, a sörös whiskey feltalálója.

Ismerj meg minket és a pólónyomtatást: