You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Jó helyre kerültél, ha egyedi grafikás, profi pólót szeretnél magadnak

Egy olyan pólós cégtől, aki megérti a kéréseidet.

Miért a Los Polos-t válaszd?
céges póló

Gebei János

“Pólógyáros”

Miért minket? Céges póló

Szervusz! Gebei János vagyok a Pólógyáros a Los Polos alapítója és boldog családapa, 2016 óta foglalkozom pólógyártással, üzletünk pedig 4 éve üzemel Szolnok szívében. Imádom a hivatásom, szeretek pólót gyártani és szeretném ha Te is tennél egy próbát velünk. Azért hoztam létre Neked ezt a céges póló oldalt, mivel szeretném ha nagyobb tételben rendelsz, élvezd a az árelőnyt és megismerd jobban a technológiánkat - miért ez most a piacon a legjobb.

Digitális pólónyomtatással foglalkozunk, azaz mi közvetlen a pólóra nyomtatunk digitális gépekkel, így semmiféle grafikai korlátunk nincs, akár fényképet is tudunk a pólóra tenni, színátmenettel. A nyomat érezhetetlen lesz fehér/világos anyag esetén, azaz benne lesz a póló szálaiban a tinta, ilyen sem a szita, sem a fóliás megoldás nem tud. Színes póló esetén vékonyabb réteg kerül rá, majd úgy a szín - ehhez profi előkezelő gépet használunk 2020-tól.

Kizárólag 100% pamut pólókra nyomtatunk a környakún át a gallérosig, női szűkített fazonra vagy férfi normálra, prémiumabb anyagokkal is dolgozva és kizárólag Adler/Malfini márkára.

Miért éri meg velünk dolgozni? Mert nálunk alapvető, hogy legyen egy 10-20 db-os céges póló rendelés vagy több száz db-os, de az ügyed kiemelten kezeljük, mindig kedvesen és jókedvűen állunk a legegyszerűbb, de a legextrémebb elképzelésig és az árat úgy alakítjuk ki, hogy mindkét félnek korrekt legyen. Kíváncsi vagy még ránk? Nézd meg ezt a rövid videót a pólónyomtatásról.

Ajánlatkérés

Egyedi céges póló árkalkultár, nyomással együtt

nézz meg néhány konkrét példát

1500 Ft / db
2000 Ft / db
3000 Ft / db
Egyéni

Amikre büszkék vagyunk

Nézz meg néhány dolgot ami az életünkbe történt az elmúlt pár évben.

Kérj tőlünk ajánlatot - 1 perc

Írd meg bátran mire van szükséged és 24 órán belül válaszolunk rá.

Ha nem találtad a megfelelő csomagot, egyeztessünk telefonon!

A telefonban jelezd bátran, hogy több pólót rendelsz és ügyed kiemelten kezeljük.

Hívj minket bátran:

06 30 839 75 51