Los Polos Facebook
Los Polos Pólóműhely
egyedi póló nyomtatás egyedi póló nyomtatás
Kosár:

Egyedi tornazsák nyomtatás

Legyen a Tiéd a legmenőbb tornazsák!

Az egyedi tornazsák tervező felületet azoknak ajánljuk, akik nem elégszenek meg a sablonos kínálattal, hanem valaki különlegesre vágynak!

Persze nálunk is találhatóak sablonok, grafikák számtalan változata, amiket megjeleníthetsz a vászon tornazsák felületén. Az elejére és a hátuljára is választhatsz mintát, ha úgy tetszik. Kiválaszthatod a színét vagy szöveget is írhatsz rá. Mi pedig miután elkészültél a tervekkel, gondoskodunk róla, hogy minél előbb kézhez kaphasd a legjobb minőségben!

A gyerkőc folyton elhagyja a tornazsákját a suliban?

Tipikus példája annak, hogy miért éri meg az egyedi és egyben tartósabb megoldást választani… Talán már mindenkivel előfordult, hogy a gyermeke valahol az iskolában elveszítette a zsákját benne minden felszerelésével. Ritka, hogy megkerül és nem túl kellemes dolog ismét beruházni a teljes tornafelszerelésbe. Jól tudjuk, hogy a címkébe írt név és osztály egy olyan tornazsáknál, amiből még vagy húsz gyereknek van az épületben, nem a legjobb módja annak, hogy előkerüljön, ha netán ottfelejtették valahol. A feliratok megfakulnak, lekopnak még akkor is, ha alkoholos filcet használtunk. A legegyszerűbb módja annak, hogy ezer közül is felismerjék az övét, ha látható helyen jelöljük meg. Nyilván nem szükséges a nevét hatalmas betűkkel ráírni ehhez, mert bőven elég, ha egy olyan tornazsákot választunk, ami teljesen egyedi.

A tornazsák nyomtatás szolgáltatásunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt megoldást nyújt arra, hogy különleges, saját ízlésünkhöz passzoló zsákkal járhassanak. Nagyobb lendülettel vetheted bele magadat az edzésbe vagy kirándulásba egy különleges tornazsákkal! Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő színt és egy mintát, szöveget vagy akár fotót. Ha részletesebb tervezésre vágysz, mi partnerek vagyunk abban is!

Egyedi ajándék kínálatunkban mindent megtalálsz, amit csak el tudsz képzelni: tervezhető fényképes ajándéktárgyak, puzzle, női, férfi pólók és még sok más termék van, amit saját elképzeléseid alapján le tudunk gyártani!