Los Polos Facebook
Los Polos Pólóműhely
egyedi póló nyomtatás egyedi póló nyomtatás
Kosár:
Product Not Found.

Póló tervezés

Egyedi póló tervezés, online póló tervező
Nálunk biztosan meg fogod találni a tökéletes pólót, akár ajándék lesz, akár saját magadnak szánod. Válassz a már kész női, férfi pólóink minőségi kínálatából vagy tervezz magadnak egyedi pólót!
Lánybúcsú, legénybúcsú pólóra lenne szükségetek? A póló készítés az egyik legjobb módja annak, hogy ne csak egy szimpla vicces pólót szerezhessetek be, hanem egy örökre szóló különleges ajándék és egyben emlék legyen belőle!
Pólóink anyaga és a nyomtatás minősége lehetővé teszi, hogy tényleg sokáig eredeti pompájában őrizze meg a képet, feliratot, (rendszeres viselés, mosás ellenére ) - ki mit szeretne készíttetni a pólóra.
Több lehetőség is rendelkezésre áll, így nem csak fényképes, hanem saját grafikával ellátott pólót is tudunk készíteni Neked. A Los Polos ügyfélszolgálat minden kérdésedre választ ad, kérdezz tőlünk bátran online!
A kategóriák menüpont alatt fel tudod mérni a kínálatot, viszont ha tényleg inkább egyedi pólót terveztetnél, illetve terveznél saját elképzeléseid szerint – állunk elébe! Az online póló szerkesztő segítségével egyszerűen össze tudod állítani az egyedi pólót. Ha mindennel megvagy, akkor nincs más hátra, mint a rendelés! Mi gyorsan elkészítjük az általad megálmodott pólót és rövid idő alatt sor kerülhet a kiszállításra is. Ha SOS a dolog, akkor Budapest területén szombati kiszállítást is tudunk biztosítani!